Sponsor ons!

Wie doet er tegenwoordig nu geen online aankopen? Denk aan Bol.com, Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt en ga zo maar door. Indien je ons als lid, vriend van Elckerlyc of frequente bezoeker van onze voorstellingen een warm hart toedraagt, kun je via de site van Sponsorkliks naar een van je favoriete online shops gaan en je aankopen doen. Op deze manier sponsor je automatisch onze vereniging.

Op dit moment is Toneelgroep Elckerlyc al gesponsord voor € 7,52

Het kan echter nog gemakkelijker! Als je gebruik maakt van een Chrome browser bestaat de mogelijkheid om ons op een heel eenvoudige manier te sponsoren. Als je een browser-extensie installeert, krijg je bij bezoek van een van de online shops waar Elckerlyc sponsoring van ontvangt, een melding of je ons wilt sponsoren.

Stel: je gaat direct naar Bol.com, dan zal er een popup-melding verschijnen die je een keuze laat maken of je toneelgroep Elckerlyc wil sponsoren of niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” wordt je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Elckerlyc gehonoreerd worden.

Klik hier om de Sponsor Chrome-extensie te installeren.

Klip op de knop [Toev. aan Chrome] om de extensie te installeren (zie afbeelding)

 

 

 

 

Na installatie zal er een knopje met het logo van SponsorKliks rechts naast de adresbalk van Chrome staan. Klik op die knop. Het volgende scherm verschijnt (zie afbeelding)

 

 

 

 

Vul in de witte balk de naam ‘Elckerlyc’ in. Er zal automatisch een lijstje verschijnen waaruit je voor onze vereniging kunt kiezen. Druk dan op de knop [Bevestig]. Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken in het schermpje, geldt dat zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je Chrome browser komt te staan. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en het commissiebedrag zal automatisch ten goede komen aan het ingestelde sponsordoel: Toneelgroep Elckerlyc.

Heeft u geen Chrome browser, of wilt u de extensie niet installeren, dan kunt u via onderstaande link naar de keuze-pagina van SponsorKliks gaan.

Klik hier om naar de pagina van Sponsorkliks te gaan

Op deze pagina kunt u klikken of de afbeelding van  een van de online winkels die u wilt bezoeken. Wij wensen u uiteraard heel veel winkelplezier!

 

Rivierenlandfonds

De voorstellingen van Toneelgroep Elckerlyc worden mede mogelijk gemaakt door het Rivierenlandfonds. Zij ondersteunen maatschappelijke activiteiten op het snijvlak van kunst en cultuur, sport en recreatie, educatie, gezondheid en zorg en natuur en milieu . https://rivierenlandfonds.nl