Koningsdag 27 april 2022

Als jonge lammeren poppelen wij als Elckerlyc weer om losgelaten te worden in de spreekwoordelijk wei, die oranjebraderie heet. Onze passie en enthousiasme voor toneel willen wij dan ook graag met u delen. U laten genieten van iedere keer wat anders. Theaterstukken, één aktes en onze aanwezigheid op koningsdag 27 april.
Samen met u willen wij er een fantastische oranje braderie van maken. Helemaal in het teken van vriendschap, Aandacht voor elkaar en voor elkaar zorgen. Want niet alleen de natuur heeft warmte nodig, wij mensen ook.
Bezoek onze Elckerlyc kraam en ontdek mooie spullen, welke wij voor een zacht prijsje aanbieden. Loop rond, geniet van al dat u wordt aangeboden. Maar houdt vooral ook uw oren en ogen open. Wie weet wat u allemaal nog ziet en ontdekt tijdens uw aanwezigheid op de Oranjemarkt. Wij zijn er helemaal klaar voor.
Nu dat wij allemaal onze vrijheid weer terug hebben, zijn wij ons als Toneelgroep Elckerlyc weer aan het voorbereiden op een theaterstuk. Graag houden wij u op de hoogte van de voortgang en hopen dat wij u weer snel terug zien in de zaal. Want wij hebben u gemist. Wanneer u informatie wilt ontvangen kunt u een mailtje sturen naar info@toneelgroepelckerlyc.nl en zullen wij u opnemen in ons register. U bent dan de eerste die verneemt wanneer wij weer voor u gaan spelen. Dus kom allemaal naar de Oranjemarkt op koningsdag. Bezoek onze kraam en laat u vooral verrassen.