Monologen “Frisse Lucht”

Monologen "Frisse Lucht"

Wanneer

25-09-2021    
15:45 - 17:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Monologen locatie
Meteren, Gelderland

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Het theaterseizoen begon dit jaar anders dan andere jaren. Wat doe je als vereniging wanneer het nieuwe theaterseizoen begint en je niet een heel jaar samen aan een stuk kunt werken? In plaats van te denken in ‘wat mag er allemaal niet’, hebben wij toen gekeken naar ‘wat kan er allemaal wel’. We besloten onze tanden te zetten in een aantal monologen.

In september 2020 zijn we gestart met het maken van een persoonlijke mindmap. De kernvraag voor iedere speler was: “Wat doet deze periode met je?” Met andere woorden “Wat zijn voor jou belangrijke emoties?” “Welke kernwoorden gelden voor jou in deze Corona-tijd”. Vervolgens moest iedereen verder associëren op deze woorden. Daar kwamen vervolgens verrassende dingen uit. Dit vormde de basis om tot een keuze te komen van een monoloog die bij iedere speler past. Het is een prachtig pallet geworden van kleine inkijkjes in het leven van mensen. Een collage van monologen. Ze zijn niet direct Corona gerelateerd, ze gaan niet over Corona, maar ze laten wel de onderliggende gemoedstoestand en emotie zien van de spelers gerelateerd aan deze tijd.

We hebben voor de monologen een prachtige plek gevonden om corona-veilig te kunnen en mogen spelen. Na lang zoeken was daar ineens de familie De Kock… Zij nodigden ons uit om de monologen op hun terrein te spelen voor publiek. We hebben een aantal mooie plekjes gekozen (de meeste buiten, een enkele binnen). Op deze 6 verschillende locaties kunt u, in groepjes van 15, lopend van de één naar de ander, genieten van de kleine miniatuurtjes.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.